Veelgestelde vragen


De standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95.

De eventuele kosten voor een retourzending zij voor rekening van de klant.

De levertijd  bedraagt circa 2-3 werkdagen, indien het betreffende product voorradig is. Doorgaans kan er uit voorraad worden geleverd en wordt het product direct na bestelling verzonden.

Indien het bestelde product niet meer uit voorraad leverbaar is, zal de klant over de extra levertijd worden geïnformeerd. Het product zal in dat geval zo snel als mogelijk worden geproduceerd en geleverd, in principe altijd binnen twee à drie weken.

De enige betaalmogelijkheid is rechtstreeks na de bestelling via iDeal. Dit is een bewuste keuze: snel, veilig en vertrouwd!

Als u niet tevreden bent met het bestelde product, een klacht heeft of er een gebrek is aan het product, stuurt u eerst via e-mail een bericht naar info@www.studio-yves.com.

In overleg kijken we dan naar de beste oplossing. Indien in overleg besloten wordt het product retour te zenden, kan dit naar onderstaand adres:

Studio Yves
Hatertseweg 196
6533 AV Nijmegen

Wordt je vraag hier niet beantwoord, stuur dan een e-mail naar info@www.studio-yves.com en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.